Belastingen, successie, investeren, … het algemene kostenplaatje. Het draait rond cijfers, cijfers die u kent en minder gekend zijn. Wij boren ze graag voor u op.

Waar het uiteindelijk om gaat, is wat u het beste kan doen met die cijfers om uw zaak financieel gezond te houden. Hoe moet u die getallen interpreteren en welke conclusies trekt u. BlueGround destilleert uit die cijferstroom degelijk onderbouwd advies waardoor uw zaak een stabiele financiële basis blijft behouden.

Welk is de beste vennootschapsstructuur? Wanneer en waarin investeren? Aankoop van onroerend goed, uw wagenpark uitbreiden, welke wagens, privé versus business, … Via simulaties in personenbelasting en/of de vennootschapsbelasting geven we u raad en advies om uw bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

Fiscaal advies zit sowieso verweven in het totaalpakket dat BlueGround biedt. Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van uw onderneming is onze specialiteit.

Bijstand fiscale controle

Als u telefoon krijgt van de fiscus breekt het koude zweet u uit. Maar dat hoeft niet. Als uw bedrijf een gezonde financiële als boekhoudkundige structuur heeft, dan hoeft een bezoek van de fiscus helemaal niet stresserend te zijn.

Door de toenemende fiscale controles, is het belangrijk u degelijk voor te bereiden op de verdediging bij een controle. BlueGround begeleidt en verdedigt u graag. U kunt 100% rekenen op uw BlueGround-expert.

En als u niet wilt, dan hoeft u niet eens fysiek aanwezig te zijn bij een fiscale controle. Uw vertrouwenspersoon kent uw dossier door en door. U kunt op uw beide oren slapen, of beter: dan kunt u zich bezighouden met wat telt, uw activiteit zelf.