Historiek

45 jaar expertise

BlueGround bestaat bijna 45 jaar. Wat startte in 1971 als een kleine eenmanszaak groeide uit tot een gewaardeerd kantoor van accountants en belastingconsulenten erkend door het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten.

Door investeringen in hardware- en softwareproducten, en zijn infrastructuur, maar vooral door het investeren in een gedreven team van medewerkers heeft BlueGround vandaag verschillende vestigingen in en rond Brussel.

Door ons brede dienstengamma is ons klantenbestand zeer divers - van eenmanszaak over kmo’s tot grote bedrijven en structuren.

 

What's in a name?

Wat betekent BlueGround?

De naam BlueGround is ontleend aan de benaming van de harde ertslaag waarin men diamanten delft. Het ontdekken van échte diamanten laat BlueGround over aan een andere sector. BlueGround tilt de dieperliggende mogelijkheden van zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen naar een hoger niveau.

Met meer dan 50 medewerkers opgedeeld in teams van 2 à 3 personen, wil BlueGround een stevige financiële basis geven, het boekhoudkundige fundament zijn – opdat u uw focus op uw business zelf kunt leggen.

 

Onze waarden

Wat betekent BlueGround voor u?

BlueGround is de betrokken partner van ‘achter de hoek’. Door die toegankelijkheid kan BlueGround, als financieel kenniscentrum waar verschillende expertises samenwerken, bedrijven van heel dichtbij opvolgen en dit in de taal van uw keuze.

BlueGround vertaalt, samen met u, de visie van uw onderneming naar een duurzaam economisch succes – steeds rekening houdend met de snel wijzigende wetgeving en de snelheidseconomie waarin we vandaag leven.

Alle BlueGround-medewerkers scholen zich permanent bij om uw verwachtingen te overtreffen. Daarnaast organiseert BlueGrond zelf regelmatig seminaries voor ondernemers over nieuwe ontwikkelingen op gebied van fiscaliteit en financiën.

Een team van 2 à 3 personen neemt uw dossier ter harte.  Binnen dit team zal een contactpersoon uw aanspreekpunt zijn voor al uw mogelijke vragen.