Your success
is our mission.

Na een uitdagende periode blijven onze teams voor je klaarstaan. We ondersteunen jouw groei, coachen je proactief, dagen je uit en zorgen ervoor dat jouw onderneming steeds future-proof is.

Kom te weten hoe BlueGround je zaak vooruithelpt.

Doe beroep op onze gespecialiseerde diensten die jouw onderneming beter doen draaien.

Boekhouden

Belastingen en btw

Ondernemingsrecht

Advies

Stap binnen in één van onze kantoren.

Een persoonlijk gesprek waarin we jouw onderneming onder de loep nemen en je uitdagingen en valkuilen bespreken: dat is de beste manier om kennis te maken. Ontdek waar je in jouw buurt terecht kan.

Ga met ons aan de slag

Op maat van jouw onderneming.

Starten
Starten

Een eigen zaak opstarten? BlueGround maakt jouw dromen concreet, en brengt je onderneming zo snel mogelijk op kruissnelheid.  Zonder al te veel leergeld.

Groeien
Groeien

Gaat het goed met je zaak en wil je uitbreiden? Raadpleeg ons voor je een extra activiteit opstart, nieuwe medewerkers aanwerft, onroerend goed aanschaft,... 

Optimaliseren
Optimaliseren

Het kan altijd efficiënter. Je belastbare basis verminderen, procedures versimpelen, optimalisaties doorvoeren,... BlueGround zet je op weg naar meer doeltreffendheid.

Successie
Successie

Je levenswerk op de beste manier aan de volgende generatie overlaten? BlueGround is een discreet klankbord bij de opvolging of overdracht van je onderneming. 

Een bloeiende carrière bij BlueGround.

Nieuw talent of ervaren sterkhouder? Bij BlueGround zijn we altijd op zoek naar mensen die het verschil willen maken en de ambitie hebben om te excelleren. Neem snel een kijkje op onze jobsite en vind de uitdaging van je leven!

Carrière maken bij BlueGround

Blueground-werken-bij

Jouw onderneming onder de loep.

Een persoonlijk gesprek waarin we je uitdagingen en valkuilen bespreken: dat is de beste manier om kennis te maken. Ontdek waar je in jouw buurt terecht kan.

Onze kantoren

Steeds welkom
Accountancy Belastingen & btw Ondernemingsrecht

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert BlueGround bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak