Ondernemer in de kijker

Share
Het verhaal van Michel Delhaye

Een opticien met ambitie

Delhaye Vision Opticiens is een bedrijf dat steeds mee is met de laatste trends. Al sinds 1973 breidt deze opticien met succes zijn collectie brillen en optiekproducten uit, waaronder ook couture- en designermerken. Chanel, Gucci en Tom Ford, Chopard, Götti en Mikli, zelfs voor de Japanse brillen van Masunaga kan je bij hen terecht.

“Bij Delhaye Vision Opticiens werken we met producten van de hoogste kwaliteit. Ons team bestaat uit vijf geschoolde en ervaren optometristen. Onze klanten staan centraal. Wij volgen regelmatig bijscholingen om hen de meest relevante informatie te bieden en om nieuwe technologieën op de voet te kunnen volgen."

“Tevreden klanten zijn de beste reclame.”

Delhaye Vision

Schitterende producten

Naast monturen en optische glazen van de meest vooraanstaande fabrikanten (Essilor, Zeiss, Varilux, enz.), kan je bij Delhaye Vision Opticiens ook terecht voor alle soorten contactlenzen (harde, soepele, torische, multifocale, speciale), waarbij Delhaye Vision soms rechtstreeks in contact staat met de oogarts. Instrumentele optiek met Low Vision-apparatuur (loepen, medische filters enzovoort) is een van onze andere specialiteiten. Ten slotte hebben we een mooie selectie verrekijkers en telescopen.

Bij Delhaye Vision Opticiens stellen we alles in het werk om een perfect resultaat te behalen: van de technologie voor het opmeten (Visioffice) tot perfect gemonteerde glazen via Mister Blue. Refractiemetingen blijft een van onze troeven. Een andere troef is het sterke contact met de medische wereld.

Delhaye Vision Opticiens is een vaste waarde in Sint-Lambrechts-Woluwe, maar met onze diensten bereiken we een publiek tot ver daarbuiten. Voor mijnheer Delhaye en zijn team is mond-tot-mondreclame nog altijd de beste weg naar succes. Daarnaast zetten hij en zijn team ook in op de nieuwere communicatiemiddelen zoals sociale media.

Michel Delhaye

Meer dan een boekhoudkantoor 

Achter de schermen verliep alles vlot. “Toen onze boekhouder de deuren sloot, waren we op zoek naar iemand die onze complexe boekhouding nog beter kon beheren. Ik kende Patrik al via de accountants. Hij is heel pragmatisch ingesteld en leek me de geschikte persoon om de boekhouding van Delhaye Vision te regelen. Ik leerde hem beter kennen via verschillende bijeenkomsten op kantoor en interactieve seminaries.” 

“BlueGround staat me altijd bij met raad en daad.”

“BlueGround levert kwaliteit, ik ben erg tevreden over de fiscale ontwikkelingen. BlueGround stelde voor om CAO90 uit te keren aan mijn werknemers, ook wel de loonbonus genoemd. Het is een voordeel dat is gebonden aan de collectieve resultaten van onze onderneming. Met Delhaye Vision willen we blijven optimaliseren en BlueGround maakt dit mogelijk. Zo heeft BlueGround samen met Tax Shelter een Probossplan uitgewerkt.”

Voortschrijdend inzicht

“Wij sloten de afgelopen twee maanden de deuren, maar BlueGround bleef standby. Vanop een afstand weliswaar. Sinds we terug open zijn, draait de zaak beter dan ooit tevoren.” Delhaye Vision is proactief. Zelfs tijdens corona hebben ze niet stilgezeten en zijn er plannen gesmeed om te renoveren. Het bedrijf wordt zowel vanbinnen als vanbuiten vernieuwd. Het is een ambitieus project dat met precisie zal worden uitgevoerd.

Een nieuwe blik

Er zijn veel ondernemers die van nul beginnen. Michel Delhaye heeft voor hen nog een gouden tip: “Ken je beroep, werk hard en schat je klanten naar waarde.” Dat is volgens hem de enige juiste manier. Michel Delhaye is een man die uit ervaring spreekt en het hart op de juiste plaats heeft. 

Meer weten over Delhaye Vision? Lees dan zeker de rest van de familiegeschiedenis via deze website. Zoek je nog fiscale of boekhoudkundige ondersteuning voor jouw onderneming? Steek dan eens je licht op bij BlueGround via de contactpagina of bel gewoon 02 569 00 12.

 

Doe je zaak groeien. 

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert BlueGround bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak