Nieuws

Share

Netwerken op maat met 4Business

Als BlueGround klant krijg je het nieuws in primeur: met ‘4Business’ lanceren Christophe Barbé (ID International Travel & Events) en Laurence Steyt (Sketch Agency) binnenkort een eigen ondernemersplatform. Daarmee willen ze netwerken makkelijker en laagdrempeliger maken. BlueGround ondersteunt het initiatief van de twee ondernemers.

Wat als je kon netwerken ‘op maat’? Wanneer, waar en hoe jij dat wil. Op een efficiënte en gezellige manier nieuwe contacten leggen en vaste zakenrelaties onderhouden. Klinkt goed, niet? Dat is wat Christophe Barbé en Laurence Steyt met 4Business willen doen. 4Business is een open netwerkcommunity waarin je zelf kiest waar en wanneer je deelneemt, hoe je aansluit en hoever je je engageert. Zo kan je kennismaken met andere ondernemers, voelen of het klikt en duurzame relaties opbouwen. 4Business organiseert daarvoor netwerkevenementen waar kennismaking, dialoog, vertrouwen en fun centraal staan.

Een sterk partnerschap

“Voor de opstart en de boekhouding van onze gloednieuwe onderneming kiezen Laurence en ik voor een partnership met BlueGround,” vertelt Christophe. “Ik was zelf al klant met mijn bedrijf ID International Travel & Events en ben altijd heel tevreden geweest over die samenwerking. BlueGround ondersteunt actief ondernemers met vernieuwende ideeën: ik ben ervan overtuigd dat ze een goede match zullen zijn voor onze gloednieuwe onderneming.”

4 Business: wanneer je wil

Ben je een ochtendmens of een avondmens? Of optimaliseer je liever je lunchpauze op een leuke manier? Bij 4Business kies je zelf wanneer je netwerkt: op een Breakfast4Business, een Lunch4Business, een Dinner4Business of een combinatie ervan. Tussendoor kan je met al je ondernemersvragen en zoekertjes terecht op de online community. Inschrijven is eenvoudig en je betaalt een bijdrage per evenement.
Verder kan je ook registreren voor Fun4Business, allerlei leuke groepsactiviteiten. Daarnaast biedt 4Business ook ruimere open netwerkevenementen met Event4Business.

Waar je wil

Je schrijft je in voor het event van jouw keuze. De events worden op verschillende locaties georganiseerd. Zo leer je niet alleen ondernemers uit je eigen regio kennen, maar ontdek je ook interessante plekken en activiteiten in de buurt. Op die manier wordt het ook een interessant platform voor de deelnemende horecazaken en bedrijven die activiteiten aanbieden.

Hoe jij dat wil

Heb je genoeg aan af en toe een ontbijt, lunch of diner? Registreer je bij de open community en schrijf je dan in voor de netwerkevenementen die jij verkiest. Je maakt dan ook deel uit van de online community. Daarin kan je al je vragen kwijt en inspiratie opdoen én kan je zelf ook tips of informatie delen met andere ondernemers.  
Wil je je graag meer engageren en wat intensiever netwerken? Dan kan je aansluiten bij de Club4Business. Samen met andere ondernemers vorm je een sterke groep die gaat voor duurzame business-relaties. Je wordt uitgenodigd op de open events, geniet beroepsexclusiviteit binnen jouw regioclub en je krijgt regionale advertenties op social media. Jouw abonnementsbijdrage gaat deels naar de organisatie van de netwerkevenementen en deels naar jouw eigen online visibiliteit.

Kom op 29 oktober vrijblijvend kennismaken

De aftrap wordt gegeven op donderdag 29 oktober in Ter Heyde, Kesterweg 35, 1755 Gooik. Het concept wordt voorgesteld en je kan meteen volop netwerken. In een tweetal uur maak je kennis met 4Business en een 20-tal andere ondernemers uit de regio terwijl je geniet van een lekker 3-gangen menu. Alles uiteraard corona-proof en met respect voor de gangbare regels en elkaar. Wil je op de hoogte blijven en je vrijblijvend inschrijven? Dat kan via www.4business.events.

BlueGround ondersteunt inspirerende projecten van ondernemers. Heb je zelf een creatief idee en kan je wat advies gebruiken om het te realiseren? Bespreek het eens met ons, via 02 569 00 12 of onze contactpagina.

Doe je zaak groeien.

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert BlueGround bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak