Nieuws

Share

‘Your success is our mission’ wordt de nieuwe slogan van BlueGround

De core business van BlueGround in 2021? Ondernemers doen schitteren met kwalitatieve en integere ondersteuning op vlak van accountancy en fiscaliteit. Een sterke missie, die we graag kracht bijzetten met een wervelende nieuwe baseline. Wie anders dan onze eigen medewerkers om die nieuwe slagzin te bepalen? Onze teams lieten zich van hun meest creatieve kant zien en ‘Your success is our mission’ kwam als winnaar uit de bus.

Dat BlueGround de afgelopen jaren een stevige evolutie heeft gekend, staat buiten kijf. Bovendien bewees de coronacrisis nog maar eens dat ondernemingen meer dan ooit nood hebben aan een partner die met hen meedenkt, eentje die mee de lijnen uitzet voor de toekomst. Laat dat nu net zijn waar BlueGround volop op inzet en in uitblinkt.

“We waren op zoek naar een slagzin die weergeeft waar we vandaag voor staan,” vertelt Michiel Van Langenhoven, HR Manager bij BlueGround. “Onze eigen teams kennen het bedrijf het beste, en na een interne wedstrijd kregen we heel wat goede voorstellen binnen. Uiteindelijk kiezen we samen voor ‘Your success is our mission’. Het vat ons doel perfect samen. We willen elke dag bijdragen tot het succes van ondernemers met kwalitatief advies. Vakmanschap, betrouwbaarheid en integriteit zijn daarbij de belangrijkste speerpunten.”

Een persoonlijke touch

Succes heeft vele vaders, en de BlueGround dossierbeheerder is er daar één van. “De dossierbeheerder is jouw persoonlijk aanspreekpunt als ondernemer, het ideale klankbord om het groeitraject van jouw onderneming mee uit te tekenen,” vervolgt Michiel. “We hechten dan ook veel belang aan talent en vakmanschap: enkel hoogstaande boekhouders kunnen bij BlueGround beginnen. Een sterke fiscale ondersteuning door de BlueGround dossierbeheerder rendeert voor jouw bedrijf. Bovendien is die dossierbeheerder ook nog eens goed omringd door andere gecertificeerde boekhouders, volgt hij/zij interne seminaries via ons fiscaal kenniscentrum (tax & legal department) én zijn er regelmatig ook vormingen. Zo krijgt de ondernemer altijd het beste advies. Dat zorgt niet enkel voor financiële winst, maar ook voor tijdswinst.”

"Een sterke fiscale ondersteuning door de BlueGround dossierbeheerder rendeert voor jouw bedrijf."

“We willen de rol die een boekhouder of dossierbeheerder voor een ondernemer speelt nog verder uitbreiden. Die vertrouwenspersoon kan het eerste aanspreekpunt zijn voor jouw zaak, zelfs voor dingen waarmee je misschien niet meteen naar je accountancy- of fiscaliteitskantoor stapt. Denk maar aan vragen als: wat te doen bij een eerste aanwerving? Maaltijdcheques invoeren, wat nu? Hoe kan ik er een partner bij krijgen? Eigenlijk moet je daarmee niet naar een sociaal secretariaat of advocatenkantoor - je kan ze gewoon stellen aan je dossierbeheerder.”

Zorgeloos ondernemen

BlueGround wil een omgeving scheppen waarin ondernemers volledig ontzorgd worden. “We nemen getalenteerde mensen aan die heel goed zijn in hun stiel en een stapje verder gaan dan gewoon boekhouden,” vervolgt Michiel. “We willen organisaties écht gaan optimaliseren via accountancy en fiscaliteit. Door die belangrijke pijlers op ons te nemen, creëren we tijd en ruimte die ondernemers kunnen gebruiken om te doen waar zij goed in zijn. Betrouwbaar advies, een persoonlijke band en integere ondersteuning: die combo is volgens ons hét recept is voor succes.”

Heb je vragen rond de nieuwe baseline, of zoek je nog naar ondersteuning voor jouw zaak? Neem dan zeker contact op met BlueGround via onze contactpagina.  

 

Doe je zaak groeien.

Al meer dan 48 jaar lang begeleidt en adviseert BlueGround bedrijven en ondernemers op het vlak van boekhouding en fiscaliteit. Kom nu te weten hoe wij jouw zaak versterken.

Plan een afspraak