Belastingen, successie, investeren, het algemene kostenplaatje... het draait allemaal rond cijfers. Cijfers die je kent en minder gekend zijn. Wij boren ze graag voor je op.

Waar het uiteindelijk om draait, is wat je met die cijfers doet om je zaak financieel gezond te houden. Hoe moet je die getallen interpreteren? Welke conclusies moet je eruit trekken? BlueGround destilleert uit die cijferstroom degelijk onderbouwd advies. Zo behoudt jouw zaak een stabiele financiële basis.

Welke is de beste vennootschapsstructuur? Waarin moet je investeren, en wanneer? Van de aankoop van onroerend goed en de uitbreiding van je wagenpark tot het verschil tussen privé en business: BlueGround helpt je op weg. Via simulaties van de personenbelasting en/of de vennootschapsbelasting geven we je raad en advies om je bedrijf voor te bereiden op de toekomst.

Fiscaal advies zit sowieso verweven in het totaalpakket dat BlueGround biedt. Het optimaliseren van de fiscale gezondheid van je onderneming is onze specialiteit.

Bijstand fiscale controle

Koud zweet bij een telefoontje van de fiscus? Dat hoeft niet. Als je bedrijf een gezonde financiële en boekhoudkundige structuur heeft, dan hoeft een bezoek van de fiscus helemaal niet stresserend te zijn.

Door de toenemende fiscale controles is het belangrijk dat je degelijk voorbereid bent op de verdediging bij een controle. BlueGround begeleidt en verdedigt je graag. Je kan voor de volle 100% rekenen op je BlueGround-expert.

Wil je liever niet fysiek aanwezig zijn bij een fiscale controle? Dat kan ook. Je vertrouwenspersoon kent je dossier door en door. Je kan op je beide oren slapen, of je bezighouden met wat telt: je activiteit zelf!