Historiek

45 jaar expertise

BlueGround bestaat bijna 45 jaar. Wat startte in 1971 als een kleine eenmanszaak groeide uit tot een gewaardeerd kantoor van accountants en belastingconsulenten erkend door het Instituut der Accountants & Belastingconsulenten.

Door investeringen in hardware- en softwareproducten en infrastructuur, maar vooral door het investeren in een gedreven team van medewerkers heeft BlueGround vandaag verschillende vestigingen in en rond Brussel.

Door ons brede dienstengamma is ons klantenbestand zeer divers - van eenmanszaken over kmo’s tot grote bedrijven en structuren.

 

What's in a name?

Wat betekent BlueGround?

De naam BlueGround is ontleend aan de benaming van de harde ertslaag waarin men diamanten delft. Het ontdekken van échte diamanten laat BlueGround over aan een andere sector. BlueGround tilt de dieperliggende mogelijkheden van zowel kleine als middelgrote en grote ondernemingen naar een hoger niveau.

Met meer dan 50 medewerkers opgedeeld in teams van 2 à 3 personen, wil BlueGround je zaak een stevige financiële basis geven en het boekhoudkundige fundament zijn – opdat jij je focus op je business zelf kan leggen.

 

Onze waarden

Wat betekent BlueGround voor jou?

BlueGround is de betrokken partner van ‘achter de hoek’. Door die toegankelijkheid kan BlueGround, als financieel kenniscentrum waar verschillende expertises samenwerken, bedrijven van heel dichtbij opvolgen en dat in de taal van jouw keuze.

BlueGround vertaalt, samen met jou, de visie van je onderneming naar duurzaam economisch succes – steeds rekening houdend met de snel wijzigende wetgeving en de snelheidseconomie waarin we vandaag leven.

Alle BlueGround-medewerkers scholen zich permanent bij om jouw verwachtingen te overtreffen. Daarnaast organiseert BlueGrond zelf regelmatig seminaries voor ondernemers over nieuwe ontwikkelingen op gebied van fiscaliteit en financiën.

Een team van 2 à 3 personen neemt je dossier ter harte.  Binnen dit team zal een contactpersoon jouw aanspreekpunt zijn voor al je mogelijke vragen.